Ккал на порцію: 445
БЖВ на порцію: 9,3 19 62
Змішуємо цукор, борошно та дрібку солі.
Перемішуємо борошно, розпушувач, сіль, олію, половинку лайму, апельсиновий сік.
Викладаємо на пергамент заміс на бісквіт та відправляємо на 180 градусів у духовку на 20 хвилин.
Додаємо 2 еспресо у глибоку ємність. Розриваємо бісквіт на шматочки та занурюємо у каву і перекладаємо у іншу ємність для подачі.
У посуд для подачі, бажано стакан додаємо прошарок заварного крему, просочений бісквіт, соус та ягоди, потім знову крем, бісквіт, соус та ягоди. І знову соус.
Подрібнюємо фісташки та прикрашаємо зверху. Смачного!