Обираємо стиглі та смачні персики. Це найскладніше, бо далі все дуже просто. Миємо. Ріжемо скибочками.
На сковороді розтоплюємо добрячий шматок вершкового масла. Обсмажуємо до рум’яності з двох боків, акуратно перевертаючи, бо це дуже ніжний матеріал.
Хліб підсушуємо на пательні, в духовці чи в електрогрилі. В мене тут солодовий з насінням, але також дуже пасуватиме бріош чи круасан. Вікладаємо на наш тост рум’яні персики. не шкодуйте )
Зверху ще на гарячі кладемо холодну бурату. Цей контраст температур просто зводить з розуму з першого укусу. Злегка поливаємо медом та додаємо листя тим’яну для аромату. Кілька крапель оливкової олії та трохи хрусткої малдонської солі