Ккал на порцію: 638
БЖВ на порцію: 52 42 12
Наріжте цибулю шалот кільцями, а дольки часника - навпіл.
Зробіть надрізи на томатах навхрест, покладіть у киплячу воду та бланшуйте декілька секунд. Помість в ємність з холодною водою.
Розігрійте пательню, викладіть перці та трохи обпечіть з двох сторін. Додайте трошки оливкової олії.
Обсмажте свинину на оливковій олії до золотої скоринки. Додайте чебрець, розмарин та нарізаний часник.
Викладіть у ємність для запікання, посоліть та поперчіть. Додайте смажені перці, очищені від шкіри томати, часник, нарізану кільцями цибулю шалот, чебрець та розмарин. Посипте Неополітанською сумішю та полийте оливковою олією. Запікайте впродовж 1,5 години при температурі 105С.
Коли мʼясо готово, розріжте на декілька порцій.
Викладіть на тарілку, додайте печені овочі та полийте овочево-мʼясним соком з ємності для запікання. Прикрасьте листям базиліку.