Розрізаємо свіжий ананас навпіл, робимо на ньому розрізи та дістаємо з нього філе. Обсмажуємо на соняшниковій олії шматочки курячого стегна близько 3 хвилин. Дістаємо зі сковордіки.
Подрібнюємо часник, імбир та перетираємо у ступці в пасту. Додаємо в сковордіку і обсмажуємо з подрібненою цибулею пару хвилин. Додаємо яйце, перемішуємо. Додаємо холодний вчорашній варений рис, соус стір фрай та активно мішаємо.
Додаємо філе ананасу та обсмажену курку, смажимо близкьо 2 хвилин. Знімаємо з вогню, додаємо нарізану зелену цибулю, перемішуємо та викладаємо в половинку ананасу.
Манго стікі райс
Три види збитого масла
Брускети з ікрою ряпушки, щуки та сигі
Деруни зі страчателлою та ікрою щуки
Котлети з ікрою судака
Інжир зі страчателлою
Вівсянка з тунцем
Вирізка в соусі black-pepper
Томатний булгур з баклажаном
Кацу сандо з баклажаном
Тайський салат з грибами
Запечена тріска з оливками та в'яленими томатами
Зелена гречка з насінням
Боул з хумусом та молодою капустою
Зелена паста з буратою