Підготовлюємо всі продукти.
Філеруємо рибу та перекладаємо у окрему ємність, поливаємо соком лимону.
Нарізаємо цукіні та черрі. Дістаємо з оливок кісточки та нарізаємо навпіл. Томати містять лікопен, потужний антиоксидант. І хоча існує думка, що всі овочі найкраще їсти сирими, це не зовсім так. Легке обсмажування або запікання підвищує засвоюваність лікопену з томатів, особливо в поєднанні з оливковою олією.
Пасируємо шпинат на пательні протягом 30 секунд на середньому вогні, для того, щоб він став м'який. Перекладаємо у окремий посуд. Термообробка покращує засвоєння заліза зі шпинату. Тому ми бланшуємо його у страві.
На пательню додаємо листя кафір лайму та прогріваємо їх, додаємо цукіні та пасируємо протягом 30 секунд. Додаємо черрі та оливки, та трохи води з під оливок. Обов'язково додайте каперси! Вони містять кверцетин. Це потужний антиоксидант із протизапальними властивостями, що підтримує імунну систему.
Рибу перекладаємо у фольгу та відправляємо у духовку на 130 градусів на 5 хвилин.
Або готуємо на пару протягом 5 хвилин.
На тарілку для подачі викладаємо шпинат, зверху філе та овочі. Подрібнюємо мигдаль та посипаємо рибу, додаємо кінзу та трохи оливкової олії. Мигдаль доповнить страву корисними жирами та додасть приємний хрускіт, який підсилює задоволення від їжі:)Смачного!