Ккал на порцію: 364
БЖВ на порцію: 42 13 17
Чистимо рибу та відрізаємо голову або ви можете скористуватись цією послугою у нас в рибному відділі.
Сібас перекладаємо у глибоку ємність та додаємо маринад та ретельно змащуємо. Відрізаємо стебло цибулю пора та відкладаємо окремо зелену частину. Чистимо часник та трохи розчавлюємо його, подрібнюємо. Стебло цибулі нарізаємо кільцями, а рибу та голову фаршируємо кільцями цибулі та часнику. На тарілку викладаємо зелену частину цибулі пора, кінзу та мариновану рибу.
На тарілку викладаємо зелену частину цибулі пора, кінзу та мариновану рибу. Нарізаємо лайм слайсами та викладаємо зверху на сібас, слідом за ним кінзу.
Викладаємо у пароварку рибу та готуємо протягом 15-20 хвилин.
Дістаємо рибу та сервіруємо для подачи.
Додаємо кільця цибулі, поливаємо оливковою олією. Готово!