Чистимо манго й нарізаємо тонкою соломкою. Варимо креветки 2–3 хвилини у підсоленій воді або швидко обсмажуємо.
Томати чері ріжемо навпіл. Зелень нарізаємо або рвемо руками: кінза, м’ята, базилік.
Заправку готуємо у ступці: товчемо часник і чилі, додаємо сік лайма, цукор, рибний соус і трішки солі. Змішуємо все разом: манго, черрі, креветки, зелень та соус.
Перекладаємо на тарілку та присипаємо смаженою крихтою арахісу.
Манго стікі райс
Три види збитого масла
Брускети з ікрою ряпушки, щуки та сигі
Деруни зі страчателлою та ікрою щуки
Котлети з ікрою судака
Інжир зі страчателлою
Вівсянка з тунцем
Вирізка в соусі black-pepper
Томатний булгур з баклажаном
Кацу сандо з баклажаном
Тайський салат з грибами
Запечена тріска з оливками та в'яленими томатами
Зелена гречка з насінням
Боул з хумусом та молодою капустою
Зелена паста з буратою