Доставка

recipes-foto
  • 15 хвилин
  • 1 порція

Ккал на порцію: 515

БЖВ на порцію: 32 33 23

Автор рецепту: Сергій Хегай

Салат з анчоусами, броколіні та яйцем

  • Філе кантабрійського анчоуса, Delicius 28 г.
  • Броколіні 80 г.
  • Салат ромен 50 г.
  • Сир пармезан 20 г.
  • Оливкова олія, Casas de Hualdo 20 г.
  • Цукор 5 г.
  • Діжонська гірчиця 5 г.
  • Винний оцет 3 г.
  • Яйце 2 шт.
  • Багет пшеничний 15 г.
Замовити всі ці інгредієнти у мобільному додатку goodwine

Автор рецепту: Сергій Хегай