Стейк солимо та обсмажуємо по 2-3 хвилин з кожної сторони і запечатуємо по боках, для того, щоб просмажка була від медіум ре до медіум. Залишаємо відпочити на 5 хвилин.
Нарізаємо цибулю шалот. Готуємо заправку: змішуємо лаймовий фреш, рибний соус, трішки кокосового цукру та чілі-пудру.
Відпочивший стейк нарізаємо тонкими слайсами поперек волокон. Кладемо в миску: м’ясо, цибулю шалот, кінзу, м’яту, базилік та соус. Перемішуємо і викладаємо на тарілку.
Манго стікі райс
Три види збитого масла
Брускети з ікрою ряпушки, щуки та сигі
Деруни зі страчателлою та ікрою щуки
Котлети з ікрою судака
Інжир зі страчателлою
Вівсянка з тунцем
Вирізка в соусі black-pepper
Томатний булгур з баклажаном
Кацу сандо з баклажаном
Тайський салат з грибами
Запечена тріска з оливками та в'яленими томатами
Зелена гречка з насінням
Боул з хумусом та молодою капустою
Зелена паста з буратою