Ккал на порцію: 583
БЖВ на порцію: 22 30 53
Чистимо шкірку огірка. Та відкладаємо м'якоть, вона нам не знадобиться. Шкірку нарізаємо тонкими смужками.
Зчищаємо шкірку з манго та нарізаємо манго довгими смужками.
Креветки нанизуємо на шпажку та кидаємо в окріп варитися на 1 хвилину.
В глибокій ємності перемішуємо кулі манго та майонез.
Чистимо креветки та нарізаємо вздовж не до кінця. Промиваємо під водою та підсолюємо. Залишаємо на 5 хвилин та промиваємо креветки водою. Просушуємо паперовим рушником від зайвої вологи. Трохи придавлюємо креветку ножем, в неї будемо завертати рол.
З норі зрізаємо 2,5 ділення. Рис викладаємо на шуршаву сторону та залишаємо простір в 2 см від себе. Викладаємо на макіцу. Перевертаємо відступом до себе та викладаємо філадельфію.
Нарізку огірка та манго викладаємо поруч. Загортаємо рол щильно притримуючи. По краям підтрімуємо.
Викладаємо креветку зверху на рол. Накриваємо макіцу на придаємо форму, не сильно натискаючи на рол. Розрізаємо рол навпіл, і половинки на половинки, і кожен шматочок навпіл. Таким чином виходить 8 шматочків.
Викладаємо на тарілку. Прикрашаємо соусом з манго кулі, унагі та ікрою летючої риби. Викладаємо васабі, імбир, соєвий. Смачного!