В сотейник наливаємо кокосові вершки та буйльон і доводимо до кипіння. Додаємо голови від креветок, пальмовий сироп (1/2 ст.л), тамариндову пасту (1 ст.л), рибний соус (1/2 ст.л)
Через пару хвилин дістаємо голови креветок. Мясо креветок нарізаємо крупними шматками та додаємо в сотейник.
Шинкуємо цибулю шалот та перець чилі і додаємо до майбутнього релішу, доводимо до кіпіння і варимо близько 5 хвилин. Перекладаємо реліш в піалу. В окрему тарілку викладаємо нарізані овочі або нестиглі фрукти. Подаємо до релішу.
Манго стікі райс
Три види збитого масла
Брускети з ікрою ряпушки, щуки та сигі
Деруни зі страчателлою та ікрою щуки
Котлети з ікрою судака
Інжир зі страчателлою
Вівсянка з тунцем
Вирізка в соусі black-pepper
Томатний булгур з баклажаном
Кацу сандо з баклажаном
Тайський салат з грибами
Запечена тріска з оливками та в'яленими томатами
Зелена гречка з насінням
Боул з хумусом та молодою капустою
Зелена паста з буратою