Ккал на порцію: 679
БЖВ на порцію: 11 41 63
Автор рецепту: Володимир Ярославський
Автор рецепту: Володимир Ярославський
Відварити в підсоленій воді (у співвідношенні на 100 г пасти — 1 л води) спагетті до стану al dente.
Перекласти на пательню. Додати вершкове масло і трохи води, в якій варилися спагетті. Збити всю суміш на сковороді, тримаючи її трохи під кутом. Важливо: олія не повинна кипіти! Як результат, маємо красивий однорідний соус, який буквально "окутує" кожний макаронний виріб.
Додаємо трохи оливкової олії, і вже наприкінці нарізаємо тонкими скибочками чорний трюфель. Одразу смакуємо.
Веганський Мак н чіз
Ккал на порцію: 343
БЖВ на порцію: 11 8,8 54
Манти з бататом
Ккал на порцію: 250
БЖВ на порцію: 6,2 5,5 42
Джекфрут
Ккал на порцію: 1059
БЖВ на порцію: 24 66 95
Гарбузовий пиріг
Ккал на порцію: 618
БЖВ на порцію: 7,1 39 67
Кардамонові булки
Ккал на порцію: 447
БЖВ на порцію: 8,8 17 67
Патагонський Іклач
Ккал на порцію: 690
БЖВ на порцію: 48 27 55
Котлета з опаху
Ккал на порцію: 495
БЖВ на порцію: 38 17 46
Салат з восьминогом
Ккал на порцію: 304
БЖВ на порцію: 16 23 8,7
Скрембл зі шпинатом
Ккал на порцію: 722
БЖВ на порцію: 23 57 30
Місо суп з крабом
Ккал на порцію: 197
БЖВ на порцію: 25 4,5 13
Груша в червоному вині
Ккал на порцію: 499
БЖВ на порцію: 6,1 8,7 76
Яблучний пиріг
Ккал на порцію: 667
БЖВ на порцію: 8,1 27 98
Свинина запечена з томатами та перцем
Ккал на порцію: 638
БЖВ на порцію: 52 42 12
Темакі суші
Ккал на порцію: 441
БЖВ на порцію: 16 23 42
Паста з куркою
Ккал на порцію: 683
БЖВ на порцію: 41 29 64