Ккал на порцію: 679
БЖВ на порцію: 11 41 63
Автор рецепту: Володимир Ярославський
Автор рецепту: Володимир Ярославський
Відварити в підсоленій воді (у співвідношенні на 100 г пасти — 1 л води) спагетті до стану al dente.
Перекласти на пательню. Додати вершкове масло і трохи води, в якій варилися спагетті. Збити всю суміш на сковороді, тримаючи її трохи під кутом. Важливо: олія не повинна кипіти! Як результат, маємо красивий однорідний соус, який буквально "окутує" кожний макаронний виріб.
Додаємо трохи оливкової олії, і вже наприкінці нарізаємо тонкими скибочками чорний трюфель. Одразу смакуємо.
Паска з цукатами
Ккал на порцію: на 1 паску 2280
БЖВ на порцію: 39 72 374
Сендвіч з тунцем
Ккал на порцію: 520
БЖВ на порцію: 26 32 35
Овочеві оладки з кремом тофу
Ккал на порцію: 666
БЖВ на порцію: 9,4 54 39
Веган лассі
Ккал на порцію: 442
БЖВ на порцію: 6 20 66
Баклажан з шинкою ганда і парміджано
Ккал на порцію: 470
БЖВ на порцію: 28 34 13
Лобіо
Ккал на порцію: 346
БЖВ на порцію: 16 7,6 59
Тофніки
Ккал на порцію: 541
БЖВ на порцію: 20 20 76
Сендвіч з веган лососем
Ккал на порцію: 461
БЖВ на порцію: 9 23 60
Хумус
Ккал на порцію: 617
БЖВ на порцію: 18 42 48
Морквяний торт «Гуд»
Ккал на порцію: 894
БЖВ на порцію: 6,8 69 64
Веган корн дог
Ккал на порцію: 621
БЖВ на порцію: 15 31 71
Запечена Горгондзола з грушею
Ккал на порцію: 819
БЖВ на порцію: 30 41 95
Фета запечена на пательні з медом та горіхами
Ккал на порцію: 734
БЖВ на порцію: 20 43 71
Веган масло
Ккал на порцію: 920
БЖВ на порцію: 11 72 53
Запечений гарбуз з грецьким йогуртом
Ккал на порцію: 232
БЖВ на порцію: 11 14 17