Ккал на порцію: 679
БЖВ на порцію: 11 41 63
Автор рецепту: Володимир Ярославський
Автор рецепту: Володимир Ярославський
Відварити в підсоленій воді (у співвідношенні на 100 г пасти — 1 л води) спагетті до стану al dente.
Перекласти на пательню. Додати вершкове масло і трохи води, в якій варилися спагетті. Збити всю суміш на сковороді, тримаючи її трохи під кутом. Важливо: олія не повинна кипіти! Як результат, маємо красивий однорідний соус, який буквально "окутує" кожний макаронний виріб.
Додаємо трохи оливкової олії, і вже наприкінці нарізаємо тонкими скибочками чорний трюфель. Одразу смакуємо.
Каре ягнятини
Ккал на порцію: 686
БЖВ на порцію: 48 43 7,8
Фуа-гра з інжиром та червоною смородиною
Ккал на порцію: 414
БЖВ на порцію: 7,1 31 20
Суп з фрикадельками
Ккал на порцію: 359
БЖВ на порцію: 38 12 25
Філе Міньйон з фуа-гра
Ккал на порцію: 776
БЖВ на порцію: 43 53 12
Ягня в червоному вині
Ккал на порцію: 728
БЖВ на порцію: 67 19 60
Котлета з кролика з брюсельською капустою
Ккал на порцію: 339
БЖВ на порцію: 27 21 14
Перець Капі з телятиною та чіпси з чорізо
Ккал на порцію: 445
БЖВ на порцію: 22 19 46
Шашлик з тофу
Ккал на порцію: 384
БЖВ на порцію: 37 21 20
Бургер з нільським окунем та бататом фрі
Ккал на порцію: 1372
БЖВ на порцію: 45 89 97
Восьминіг у соусі чімічуррі
Ккал на порцію: 431
БЖВ на порцію: 47 17 19
Риба Махі-махі та конфі з селери
Ккал на порцію: 355
БЖВ на порцію: 38 16 12
Фермерське курча з лимоном та каперсами
Ккал на порцію: 530
БЖВ на порцію: 48 24 26
Cуп з квасолею та грибами
Ккал на порцію: 334
БЖВ на порцію: 13 11 50
Чатні з нуту
Ккал на порцію: 471
БЖВ на порцію: 17 28 45
Камбала Тюрбо з оливками та томатами
Ккал на порцію: 534
БЖВ на порцію: 54 27 21