Ккал на порцію: 865
БЖВ на порцію: 37 17 136
Цибулю та часник наріжте маленьким кубиком. Томат разріжте на дольки, очистіть від шкіри та збийте блендером в пюре.
Розігрійте пательню з оливковою олією та обсмажите каракатицю впродовж 2 хв.
Перекладіть в окрему ємність та на цій же пательні обсмажте цибулю впродовж декількох хвилин. Після додайте часник, ще трохи обсмажте і додайте томатне пюре.
Додайте рис та перемішайте. Потім додайте біле сухе вино і випарюйте. Після додайте рибний бульон та паприку.
Чорнила каракатиці розмішайте в емності з невеликою кілкістю бульона, додайте на пательню та добре перемішайте. Готуйте 15-20хв. За потреби підливайте рибний бульон. Посоліть та поперчіть за смаком.
За пару хвилин до приготування паельї, викладіть смажену каракатицю до рису.
Полийте оливковою олією, додайте нарізаний дольками лимон та прикрасьте дрібно нарізаною петрушкою.