Замочуємо локшину у теплій води, таким чином, щоб вона покривала локшину. Залишаємо на декілька годин.
Обсмажуємо креветки на соняшниковій оліі хвилину та дістаємо їх з воку.
Нарізаний соломкою дайкон обсмажуємо у воці на тій самій олії до хвилини. Додаємо тофу, соєві паросткі та смажимо ще хвилину. Розбиваємо яйце, перемішуємо і даємо схватитись, після цього перемішуємо його з усіма іншими інгредієнтами у воці.
Додаємо локшину, соус Пад Тай та рибний соус. Смажимо близько 2 хвилин, щоб локшина увібрала всі соуси. Повертаємо смажені креветки в вок, додаємо зелену цибулю. Все перемішуємо та знімаємо з вогню.
Викладаємо на тарілку, поруч викладаємо лайм, кінзу, смажену крихту арахісу та цукор.