Ккал на порцію: 804
БЖВ на порцію: 24 54 65
Нарізаємо шматочками тофу.
Паніруємо у крохмалі.
Нарізаємо овочі кубиком.
На пательню додаємо олію та обсмажуємо тофу на середньому вогні протягом 2 хвилин. Посмажений тофу викладаємо на тарілку з паперовими рушниками.
Оновлюємо олію на пательні та на середньому вогні обсмажуємо цибулю, баклажан, додаємо сіль. Поступово додаємо перець та цукіні, часник та тофу додаємо в кінці. Овочі обсмажуємо протягом 3 хвилин та додаємо солодкий чилі та шпинат. Вимикаємо вогонь та ретельно перемішуємо.
Викладаємо на тарілку овочі, зверху додаємо кінзу. Готово!