Ккал на порцію: 666
БЖВ на порцію: 9,4 54 39
Шовковий тофу перекладаємо у глибоку ємність.
Додаємо пасту карі, оливкову олію та перебиваємо блендером.
На терку натираємо цукіні на моркву.
Капусту та цибулю нарізаємо та перекладаємо у глибоку тарілку, сіль, перець та цукор за бажанням.
Перекладаємо у глибоку ємність, додаємо борошно, крохмаль, паприку та перемішуємо.
Обсмажуємо на оливковій олії по 5 хвилин з кожної сторони на середньому вогні. Викладаємо оладок на паперову серветку та збираємо зайву олію.
Готуємо заправку для салату: змішуємо сіль, перець, сік лайму та олію. Додаємо мікс салату та перемішуємо.
На тарілку викладаємо оладок, зверху соус з тофу, мікс салату та посипаємо харчовими дріжджами.