Ккал на порцію: 536
БЖВ на порцію: 26 37 21
Відваріть моркву до готовності.
Зачистіть рибу від кісток та видаліть хребет. Посоліть та поперчіть.
Зробіть сальсу. Наріжте дрібно кінзу, базилік, часник та перець чилі. Змішайте та додайте сік лимона, оливкову олію, сіль та перець.
Готову моркву наріжте та збийте блендером до стану пюре. Додайте вершки, вершкове масло, сіль, перець та карі. Перемішайте до однорідноі маси.
Запаніруйте кожен шматочок риби у збитому яйці та у панірувальних сухарях. Обсмажте на середньому вогні з додаванням масла Гі до золотої скоринки та запечіть при температурі 180С впродовж 10 хв.
Розігрійте сотейник з додаванням вершкового масла та обсмажте нарізаний слайсами часник. Додайте біле вино та залиште випаровуватись. Потім додайте томати чері, шпинат та перемішайте.
Викладіть в центр тарілки морквʼяне пюре, а зверху - рибу. Навколо викладіть смажений шпинат з томатами. Прикрасьте сальсою та додайте трошки оливкової олії.