Ккал на порцію: 735
БЖВ на порцію: 40 60 12
З мідій зливаємо сік та процежуємо його через сито.
Натираємо або подрібнюємо часник.
Подрібнюємо зелень.
У сотейник на середній вогонь додаємо вершкове масло, часник, вино та овочевий бульйон та сік мідій та перемішуємо. Додаємо горгонзолу та інтенсивно мішаємо.
Додаємо мідії та ретельно перемішуємо, додаємо зелень. Сіль перець. Перемішуємо протягом 2 хвилин та накриваємо кришкою на 1 хвилину.
Вимикаємо вогонь натираємо цедру лимону та вичавлюємо сік з половини лимону.
Викладаємо на тарілку та поливаємо соусом та оливковою олією.
За бажанням можна подавати з хлібом. Готово!