Ккал на порцію: 250
БЖВ на порцію: 6,2 5,5 42
Готуємо тісто на манти.
Додаємо борошно, дрібку солі, оливкову олію та 80 грам води та ретельно вимішуємо тісто. В плівці відправляємо в холодільник поки готуємо начинку.
Чистимо батат та нарізаємо кубиком.
Після цибулю та часник, теж кубиком.
Перекладаємо в глибоку тарілку, додаємо сіль та спеції за смаком та перемішуємо.
Нарізаємо тісто на 10 шматочків та розкатуємо в однакового розміру плесканці.
Додаємо начинку в тісто та формуємо манти. Спочатку з'єднуємо тісто навпіл (не до кінця), та скріплюємо по бокам.
В сотейнику нагріваємо воду до кіпіння та ставимо бамбукову пароварку з мантами на 20 хвилин.
Додаємо в глибоку тарілку соєвий соус, яблучний оцет, соус самбал та цукор. Викладаємо на тарілку манти, прикрашаємо соусом та оливковою олією. Насолоджуємось!