Замочуємо рис у теплій воді, щоб та покрила рис. Залишаємо на 3-4 години. Після цього замочений рис викладаємо на сито, бажано з марлею, та готуємо на пару близько 30 хвилин, перевертаючи рис 1 раз. Поки готується рис, робимо кокосовий сироп для рису. Для цього змішуємо кокосові вершки, цукор і сіль. Доводимо до кипіння. Коли рис приготувався, перекладаємо його в миску, заливаємо гарячим сиропом, перемішуємо і залишаємо на 20 хвилин, накривши кришкою.
Робимо кокосовий соус. Для цього змішуємо кокосові вершки, цукор і сіль. Доводимо до кипіння і на маленькому вогні варимо близько 10 хвилин.
Чистимо манго від шкірки та нарізаємо на шматочки. Викладаємо на тарілку заправлений рис, манго, посипаємо крихтою смаженого арахісу та поливаємо зверху кокосовим соусом.
Три види збитого масла
Брускети з ікрою ряпушки, щуки та сигі
Деруни зі страчателлою та ікрою щуки
Котлети з ікрою судака
Інжир зі страчателлою
Вівсянка з тунцем
Вирізка в соусі black-pepper
Томатний булгур з баклажаном
Кацу сандо з баклажаном
Тайський салат з грибами
Запечена тріска з оливками та в'яленими томатами
Зелена гречка з насінням
Боул з хумусом та молодою капустою
Зелена паста з буратою
Чіабата з прошуто та моцарелою