Підготовлюємо всі продукти.
Цикорій чистимо на окремі листочки та перекладаємо у глибоку тарілку.
З апельсина знімаємо шкірку ножем та філіруємо його на шматочки. З залишків апельсина максимально вичавлюємо сік, він знадобиться нам для соусу на гарнір.
З каре знімаємо цибулю шалот, подрібнюємо та додаємо у сотейник, також туди розмарин та масло, яке на каре.
Обсмажуємо каре: на пательню додаємо оливкову олію та обсмажуємо по 1 хвилині з кожної сторони на середньому вогні та обсмажуємо боковинки. Додаємо вершкове масло та смажимо каре поступово поливаючи його розтопленим маслом з пательні. Розмарин та чебрець змастити.
Запікаємо на 180 градусів на 20 хвилин.
У сотейнику розігріваємо масло з цибулею та розмарином та розтоплюємо на середньому вогні. Поливаємо олією зверху каре. Викладаємо на тарілку каре та цикорій. Додаємо апельсинове філе.
Готуємо дресінг 1:1 апельсиновий сік з оливковою олією.
Поливаємо салат. Смачного!