Ккал на порцію: 102
БЖВ на порцію: 4,9 3,8 21
Автор рецепту: Богдана Морозова
Автор рецепту: Богдана Морозова
За основу для приготування ми радимо взяли 4 найпопулярніших поєднання: вівсяне, кокосове, рисово-фундучне або мигдалеве молоко.
Якщо ви хочете більш горіховий смак — спробуйте приготувати на рисово-фундучному. Більш солодке — мигдалеве. Вершково-кремова текстура — кокосове. А виразний та легкий смак — вівсяне.
Додайте молоко у сотейник, після цього какао. Готуйте на середньому вогні постійно мішаючи для уникнення комочків, дочекайтесь поки какао закипить. Смачного!
Салат з булгуром та ягодами
Овочі гриль
Окрошка на айрані
Бургер з халапеньо
Рослинний омлет з солодким перцем та чеддером
Карі з джекфрутом
Ккал на порцію: 761
БЖВ на порцію: 18 45 81
Шоколадно-вишневий бенто з кокосовим кремом
Smash бургер з беконом
Ккал на порцію: 945
БЖВ на порцію: 41 65 54
Боул з тофу
Ккал на порцію: 356
БЖВ на порцію: 16 21 31
Омлет з шовкового тофу з беконом
Ккал на порцію: 551
БЖВ на порцію: 36 29 42
Соус з тхіни
Ккал на порцію: 278
БЖВ на порцію: 2,6 22 21
Чай з тапіокою
Ккал на порцію: 218
БЖВ на порцію: 1,2 3,2 46
Сирник з шовкового тофу
Ккал на порцію: 425
БЖВ на порцію: 11 33 48
Пудинг з тапіокою та манго
Ккал на порцію: 1050
БЖВ на порцію: 4,1 51 150
Альтернативний пастуший пиріг
Ккал на порцію: 535
БЖВ на порцію: 18 29 54