Ккал на порцію: 102
БЖВ на порцію: 4,9 3,8 21
Автор рецепту: Богдана Морозова
Автор рецепту: Богдана Морозова
За основу для приготування ми радимо взяли 4 найпопулярніших поєднання: вівсяне, кокосове, рисово-фундучне або мигдалеве молоко.
Якщо ви хочете більш горіховий смак — спробуйте приготувати на рисово-фундучному. Більш солодке — мигдалеве. Вершково-кремова текстура — кокосове. А виразний та легкий смак — вівсяне.
Додайте молоко у сотейник, після цього какао. Готуйте на середньому вогні постійно мішаючи для уникнення комочків, дочекайтесь поки какао закипить. Смачного!
Альтернативний пастуший пиріг
Ккал на порцію: 535
БЖВ на порцію: 18 29 54
Різдвяний пряник
Батат з йогуртом
Ккал на порцію: 473
БЖВ на порцію: 10 29 47
Боул з тунцем
Ккал на порцію: 380
БЖВ на порцію: 14 15 47
Смажена картопля з беконом
Ккал на порцію: 433
БЖВ на порцію: 11 29 35
Сочевичний суп з грінками
Ккал на порцію: 123
БЖВ на порцію: 3,2 4 19
Цільнозерновий овочевий кіш
Ккал на порцію: 708
БЖВ на порцію: 19 40 73
Горіхова цукерка
Ккал на порцію: на 1 цукерку 98
БЖВ на порцію: 1 6,2 11
Смузі з динею
Ккал на порцію: 268
БЖВ на порцію: 4,7 1,8 65
Трайфл з ягодами
Ккал на порцію: 445
БЖВ на порцію: 9,3 19 62
Веганська лазанья
Ккал на порцію: 900
БЖВ на порцію: 47 44 81
Морозиво з бананом та авокадо
Ккал на порцію: 385
БЖВ на порцію: 4,3 12 75
Корисний смузі
Ккал на порцію: 168
БЖВ на порцію: 9,1 3,4 27
Гуакамоле з тортильями
Ккал на порцію: 622
БЖВ на порцію: 11 41 66
Шоколадний мус з авокадо
Ккал на порцію: 895
БЖВ на порцію: 12 62 80