Ккал на порцію: 749
БЖВ на порцію: 36 55 30
Промийте буряк та очистіть від кожури.
Наріжте тонкими кільцями.
В ємність викладіть шмат фольги, додайте 1 ст.л. вершкового масла та сіль Малдон. Змастіть кожен слайс буряка соусом Чар-сью та викладіть один на один, сформувавши форму буряка.
Проткніть шпажками, щоб буряк тримав форму, обгорніть фольгою та додайте 2 ст. л. води всередину. Додайте фольгу на дно форми для запікання та викладіть зверху загорнутий у фольгу буряк. Поставте у розігріту до 140С духовку на годину.
Зробіть надрізи на качиній грудці.
Холодну пательню посипте сіллю, покладіть качину грудку і вімкніть плиту на середній вогонь. Качка почне виділяти жир. Обсмажте з двох сторін до готовності.
Збийте вершки до густоти.
Грудку розріжте навпіл та викладіть на тарілку. Додайте запечений буряк, збиті вершки та соус Чар-сью.