Зазделегідь ставимо запікатись солодкий перець. В мене жовтий, щоб додати страві кольоровості. Ріжемо навпіл, чистимо і ставимо в духовку на 180 градусів хвилин на 40.
Потім ще гарячий щільно закриваємо кришкою або харчовою плівкою та лишаємо для повного охолодження, щоб легко відшодила шкірка. Томати миємо та розрізаємо, не зачищаючи. Солимо, блендеримо, а потім проціджуємо. Важливо: томати зазделегіть краще охолодити в холодильнику, щоб потім не розбавляти суп зайвим льодом.
В мене вже очищені та злегка оброблені мідії, тому їм треба буквально 2 хвилини на розігрітій з олією пательні. Очищуємо перець та нарізаємо кубиком. Так само кубиком ріжемо авокадо.
Листя бизиліку нарізаємо тонкими смужками, а петрушку — масимально подрібнюємо. Тепер збираємо все в тарілці. Томатна основа. Мідії. Печений перець. Авокадо. Зелень. Просто кольоровий вибух. Оливкова олія і перець обов’язково.