Автор рецепту: Влад Давиденко
Автор рецепту: Влад Давиденко
Решітка гриля має бути дуже добре розігріта. Змастіть її олією. Гребінці слід добре обсушити паперовим рушником і змастити оливковою олією. Смажити по одній хвилині з кожного боку. Посолити та поперчити. Або краще використати чавунну пательню чи планчу з товстим дном — розігріти її на грилі та готувати на ній.
Бургер з осетра
Стейк Белуги
Овочі гриль
Місо баклажан
Лангуст
Креветки bbq
Дорадо на грилі
Маринований Сибас
Окрошка на айрані
Бургер з халапеньо
Мус з полуниці
Бургер з креветками
Салат з фенхелем та кальмарами
Ананас на грилі з вершковим морозивом
Сирні чіпси з цибулею