Ккал на порцію: 322
БЖВ на порцію: 12 17 36
Нарізаємо цибулю та моркву великими шматочками та підсмажуємо в кастрюлі на оливковій олії або олії гхі.
Додаємо порізаний квадратиками (~2 см) гарбуз, заливаємо бульоном так, щоб він покривав повністю овочі (приблизно 0,5 л) та доводимо суміш до кіпіння.
Тушкуємо разом впродовж 7 хвилин, потім додаємо сочевицю та варимо до її повного приготування — приблизно 10 хвилин.
Додаємо куркуму, коріандр та 3 ст. ложки бульону, збиваємо блендером до гладкої консистенції. Додатково можна перетерти суп за допомогою сита.
До готового крем-супу додайте за бажанням вершки або вівсяний крем, дрібно нарізану кінзу, гарбузове насіння або слайси перцю чілі.