Ккал на порцію: 708
БЖВ на порцію: 19 40 73
Борошно додаємо у глибоку ємність, після додаємо воду та оливкову олію та сіль.
Ретельно перемішуємо, але не до гладкого стану. Заматуємо у плівку та відправляємо тісто у холодильник відпочивати на 1 годину.
Подрібнююємо цибулю, гриби та часник та обсмажуємо на пательні з оливковою олією до моменту поки не випариться волога. Окремо подрібнюємо шпинат на відкладаємо для начинки.
Дістаємо тісто та розкатуємо у розмір форми.
Відправляємо у духовку на 180 градусів на 20 хвилин.
В сотейник перекладаємо обсмажені гриби та додаємо тофу (його можна просто розм'яти) Подрібнений шпинат додаємо у сотейник.
Викладаємо на тісто начинку та щедро посипаємо чеддером і відправляємо у духовку на 180 градусів на 10 хвилин. Дістаємо, готово!