Нарізаємо баклажан на шматочки.
Нарізаємо баклажан на шматочки. Викладаємо баклажан у форму для випікання, додаємо сіль, перець, оливкову олію та відправляємо випікатись на 180 градусів на 15 хвилин. Подрібнюємо часник.
Готуємо соус: на оливковій олії обсмажуємо часник та томати. В процесі готування чекаємо поки томати стануть м'якішими та поступово додаємо воду постійно перемішуючи для моменту поки текстура не стане готовою для тушкування. Тушкуємо соус на невеликому вогні.
Після того, як баклажани готові додаємо їх у пательню і доводимо 1-2 хвилини.
Розрізаємо чіабату навпіл та зверху викладаємо соус.
Нарізаємо моцареллу на слайси та викладаємо зверху. Додаємо прошутто та накриваємо другою половинкою чіабатти. Смачного!