Ккал на порцію: 328
БЖВ на порцію: 29 16 18
Тонким ножем або "економкою" зріжте грубий шар броколі. Броколі бланшуйте в киплячій підсоленій воді 45 секунд, одразу ж відкладіть на лід або в крижану воду, щоб вона зберегла колір і залишалася пружною.
Приготуйте суміш для панірування: 2 столові ложки кукурудзяного крохмалю, 2 столові ложки нутового борошна, 1 чайна ложка спецій.
Краба та броколі добре вкрийте сумішшю з усіх сторін, залиште на сухій поверхні на 7 хвилин, щоб вони увібрали в себе максимум смаку.
На сковороді з трьома столовими ложками олії гхі посмажте капусту та краба до золотистої скоринки з обох боків, приблизно по 2 хвилини. Готовність краба можна визначити за тим, як він «надувається», набираючи об'єму.
Подавайте зі шматочком лайму.