Ккал на порцію: 473
БЖВ на порцію: 10 29 47
                        Підготовлюємо всі інгредієнти.
                        Батат перекладаємо у форму для випікання, щедро додаємо оливкову олію та відправлємо запікатись на 200 градусів на годину.
                        Нарізаємо шпинат, кінзу та подрібнюємо оливки та сушені томати.
                        Перекладаємо у тарілку нут, сіль та перець, тхіну, часник та додаємо трохи води і перемішуємо.
                        Вичавлюємо сік з половинки лимону. Додаємо шпинат, оливки та подбірнені томати, ретельно перемішуємо.
                        Дістаємо батат з духовки, розрізаємо його вздовж та мнемо виделкою, додаємо зверху овочі, та викладаємо йогурт.
                        Смачного!