Ккал на порцію: 749
БЖВ на порцію: 30 34 81
Відварюємо пасту до готовності. А далі ми підібрали для вас 4 варіанти поєднань пасти з соусом. Всі рецепти досить швидкі та зручні у приготуванні:
Мезе Маніке + песто лігурійський + кедровий горіх + чері: Зовсім трохи бсмажуємо на пательні кедровий горіх та томати чері, додаємо невелику кількість води з під пасти та саму пасту. Доводимо протягом 1 хвилини та додаємо соус. Перекладаємо у тарілку для подачі, додаємо оливкову олію та пармезан та прикрашаємо руколою. Готово!
Лінгвіні + курячий буйльон + шимеджи + вершки + паста з білих грибів та трюфелів: Гриби шимеджи обсмажуємо на оливковій олії протягом 2 хвилин, додаємо бульйон та протушковуємо і додаємо вершки і грибну пасту. Ретельно перемішуємо, додаємо пасту, сіль та перець. Доводимо протягом 1 хвилини. Перекладаємо у тарілку для подачі, додаємо оливкову олію та пармезан.
Дженовезіні Рігаті + лігурійський соус + креветка: На пательню додаємо соус та трошки води з під пасти та прогріваємо все разом. Додаємо пасту, сіль, перець, креветки та перемішуємо. Доводимо протягом 1 хвилини. Пармезан + оливкова олія при подачі.
Спагеттіні + анчоуси + петрушка + пармезан + соус арабіата: На холодну пательню додаємо оливкову олію, соус та відварену пасту. Перемішуємо, подрібнюємо анчоус та додаємо до пасти, і подбінену петрушку, натираємо пармезан. 1 хвилину перемішуємо та вимикаємо вогонь. Перекладаємо у тарілку, натираємо зверху пармезан, та поливаємо олією з під анчоусів. Готово!