Ккал на порцію: 715
БЖВ на порцію: 48 37 44
Готуємо два види якіторі - овочевий і класичний з куркою.
Приберіть кістку з курячого стегна, очистіть від шкіри (залиште окремо) та наріжте філе на шматочки. Наріжте білу частину цибулі порей. Загорніть шматочки курки у шкіру та нанизайте на шпажки чередуючи з цибулею порей. Покладіть у ємність, полийте соусом теріякі, додайте паприку та посоліть.
Наріжте кільцями цукіні і баклажан та розріжте навпіл. Також наріжте гриби приблизно такого ж розміру. Зробіть надрізи ножем на кожному шматочку. Нанизайте на шпажку чередуючи овочі, білу частину цибулі порей та пакчой. Поперчіть, посоліть, та додайте паприку.
Підготуйте соус: додайте в сотейник соєвий соус, цукор та прогрійте на плиті, поки цукор не розчинеться. Полийте соусом овочі.
Розігрійте пательню з оливковою олією та обсмажте обидва види якіторі з двох сторін.
Викладіть на лист для запікання та готуйте у духовці впродовж 7 хв при температурі 200С.
Викладіть на тарілку та ще раз полийте соусом.