Ккал на порцію: 429
БЖВ на порцію: 35 20 30
Восьминога покладіть у холодну воду, доведіть до кипіння. Зменште вогонь та варіть 1 годину.
Розігрійте столову ложку масла гхі на сковорідці, викладіть картоплю, нарізану на великий кубик. Готуйте до золотої скоринки близько 7 хвилин, постійно помішуючи — слідкуйте, щоб вона не прилипала до стінок.
Додайте 4 половинки шалоту і 3 зубчики часнику, нарізаного на слайси.
Порвіть листя петрушки та базиліка, розріжте навпіл томати чері.
Не зливайте олію зі сковорідки після смаження цибулі та картоплі: викладіть чері розрізами догори та обсмажте їх, додайте каперси і оливки, а за дві хвилини влийте банку томатного соусу. Додайте готову картоплю з шалотом, зелень, доведіть до кипіння та залиште готові овочі у сковорідці.
На іншій сковорідці на маслі гхі (чайна ложка) обсмажте мацаки відвареного восьминога — по 30 секунд з обох боків до утворення скоринки.
Перекладіть восьминога в сковороду з овочами. Радимо їсти зі сковорідки, вмокаючи хліб у соус.