Ккал на порцію: 376
БЖВ на порцію: 48 11 15
Підготовлюємо всім продукти.
Нарізаємо кільцями моркву, селеру, лимон та цибулю.
У велику кастрюлю додаємо оливкову олію та обсмажуємо моркву та цибулю, через 3 хвилини додаємо селеру.
У кастрюлю додаємо 10 л води, соєвий соус, цукор, лавровий лист, перець горошком, та сік з цілого лимону.
Доводимо до кіпіння та кидаємо туди восьминіг, 3-4 рази у бульйон, для того, щоб в нього закрутились ніжки. Варимо протягом години на нізькому вогні.
Дістаємо, відрізаємо щупальца.
Нарізаємо шматочками щупальця.
Подавати можна з гарниром на смак. Смачного!