Ккал на порцію: 952
БЖВ на порцію: 30 52 92
Додайте в сотейник 100 г вівсяної крупи та 350 г води. Варіть на середньому вогні впродовж 5 хв, після чого зменшіть вогонь на мінімум, накрийте кришкою та варіть до готовності, помішуючи час від часу.
Обсмажте кешью на пательні та подрібніть ножем. Приготуйте яйце пашот. Розбийте яйце, додайте в киплячу підсолену воду з оцтом та варіть впродовж 3 хвилини на маленькому вогні.
Додайте до готової вівсянки вершкове масло і місо пасту. Посоліть, перемішайте та залиште на 5 хвилин під кришкою трохи охолонути.
Викладіть вівсянку в глибоку тарілку, а зверху - яйце пашот. Прикрасьте Чилі та смаженим кешью.