Готуємо мʼясо на вітело тонато: моркву, цибулю та селеру ріжемо невеликими шматочками та обсмажуємо на оливковій олії до напівготовності.
Обсмажуємо на високому вогні м'ясо на сковорідці.
Викладаємо на деко половину овочевої подушки для запікання. Зверху викладемо мʼясо. Накриваємо зверху рештою смажених овочів смажених та запікаємо в духовці 15 хв при 180°С.
У блендері перебиваємо до однорідної маси продукти для соусу тонато: анчоуси, каперси, тунець, варене яйце, майонез та фреш лимона.
Тонко нарізаємо телятину.
На пласку тарілку по дну викладаємо соус тонато. Зверху викладаємо телятину, потім прикрашаємо смаженими каперсами, листям руколи та базиліку, вʼяленими томатами. Поливаємо оливковою олією та зеленою олією. Посипаємо сіллю та чорним перцем.