Ккал на порцію: 793
БЖВ на порцію: 26 33 90
Доведіть воду до кипіння, зовсім трохи посоліть і додайте в неї пасту. Варіть 10–12 хвилин (дивіться на упаковці).
Подрібніть перець в ступці, трохи проваріть його на сковороді в невеликій кількості води від пасти (5–6 ст ложок), щоб він максимально віддав свій аромат.
Додайте в перцевий бульйон трохи оливкового і вершкового масла, перемішайте. Зніміть сковороду з вогню та додайте натертий на найдрібнішій тертці сир. Важливо, щоб сковорода була не сильно гарячою, щоб сир не згорнувся. Розмішуйте вінчиком до однорідності.
Додайте пасту до соусу та ніби збивайте близько 30 секунд. Викладіть в тарілку і посипте свіжомеленим перцем.