Автор рецепту: Сергій Хегай
Автор рецепту: Сергій Хегай
Додаємо всі інгредієнти та взбиваємо вінчиком. Радимо додавати соус у салати до овочів. Ми подаємо його з томатами: нарізаємо кубиком томати та подрібнюємо корінці кінзи. На плоску тарілку додаємо соус та викладаємо томати, зверху додаємо кінзу та оливкову олію.
Шоколадно-вишневий бенто з кокосовим кремом
Smash бургер з беконом
Боул з тофу
Омлет з шовкового тофу з беконом
Чай з тапіокою
Ккал на порцію: 218
БЖВ на порцію: 1,2 3,2 46
Сирник з шовкового тофу
Ккал на порцію: 425
БЖВ на порцію: 11 33 48
Пудинг з тапіокою та манго
Ккал на порцію: 1050
БЖВ на порцію: 4,1 51 150
Альтернативний пастуший пиріг
Ккал на порцію: 535
БЖВ на порцію: 18 29 54
Різдвяний пряник
Ккал на порцію: 478
БЖВ на порцію: 6 13 84
Батат з йогуртом
Ккал на порцію: 473
БЖВ на порцію: 10 29 47
Боул з тунцем
Ккал на порцію: 380
БЖВ на порцію: 14 15 47
Смажена картопля з беконом
Ккал на порцію: 433
БЖВ на порцію: 11 29 35
Какао на рослинному
Ккал на порцію: 102
БЖВ на порцію: 4,9 3,8 21
Сочевичний суп з грінками
Ккал на порцію: 123
БЖВ на порцію: 3,2 4 19
Цільнозерновий овочевий кіш
Ккал на порцію: 708
БЖВ на порцію: 19 40 73