Ккал на порцію: 433
БЖВ на порцію: 11 29 35
Нарізаємо картоплю та цибулю. Промиваємо картоплю під холодною водою.
Бекон маленькими брусочками.
Подрібнюємо гриби та петрушку. Промиваємо картоплю, для того, щоб прибрати зайвий крохмаль.
Обсмажуємо на оливковій олії цибулю до золотистого кольору, додаємо гриби та смажимо разом 2-3 хвилини. Перекладаємо у тарілку.
На пательню додаємо олію та викладаємо картоплю, смажимо на середньому вогні, але спочатку не перемішуємо, щоб утворилась скоринка. Після обережно перемішуємо та обсмажуємо до готовності.
Додаємо бекон та перемішуємо. Через хвилину додаємо вже обсмажені гриби та цибулю та перемішуємо.
Викладаємо на тарілку, а зверху додаємо петрушку. Смачного!