 
        Ккал на порцію: 756
БЖВ на порцію: 27 42 72
 
                        Доведіть воду до кипіння, покладіть яйце та варіть впродовж 6 хв. Після перекладіть у холодну воду та залиште охолоджуватись.
 
                        Додайте в сотейник кокосові вершки, місо пасту, бульон, кунжутне масло та доведіть до кипіння. Наріжте гриби слайсами, пакчой - навпіл та подрібніть зелену цибулю.
 
                        На пательні обсмажте гриби, додайте сіль, перець та соєвий соус. Також окремо обсмажте пакчой з додаванням соєвого соусу.
 
                        Відваріть лапшу протягом 3 хв.
 
                        У глибоку тарілку викладіть лапшу та залийте бульоном.
 
                        Додайте розрізане навпіл яйце, гриби, пакчой, зелену цибулю і норі. Прикрасьте насінням кунжута.