Ккал на порцію: 747
БЖВ на порцію: 47 51 20
Очистість перець і наріжте слайсами.
Розігрійте пательню та викладіть стейк жирною частиною вниз. Смажте 3 хв на середньому вогні, щоб витопився жир, після чого обсмажте на ньому стейк по 4-5 хв з кожної сторони (час смаження вказано на товщину стейка 4 см). Викладіть на серветку та залиште відпочити.
Тим часом, додайте квасоль в киплячу воду та бланшуйте протягом 2 хв.
Розігрійте пательню, додайте масло Гі та обсмажте нарізаний перець. Не перемішуйте перші 2 хв, щоб утворилась скоринка.
Посоліть, додайте часник та перемішайте. Готуйте пів хвилини і додайте квасолю, ще трошки масла Гі, перемішайте та зніміть з вогню.
Жир зі стейку вилийте окремо в тарілку. В цю ж пательню, де смажився стейк, додайте зелений перець, обсмажте і деглазуйте коньяком.
Додайте вершки, випаріть та посоліть за смаком.
За бажанням, відріжте від стейку жир, розріжте навпіл та кожну половину наріжте на шматочки. Посоліть за смаком.
Викладіть на тарілку, поряд додайте гарнір з квасолі і перцю та полийте стейк соусом.