Ккал на порцію: 679
БЖВ на порцію: 11 41 63
Автор рецепту: Володимир Ярославський
Автор рецепту: Володимир Ярославський
Відварити в підсоленій воді (у співвідношенні на 100 г пасти — 1 л води) спагетті до стану al dente.
Перекласти на пательню. Додати вершкове масло і трохи води, в якій варилися спагетті. Збити всю суміш на сковороді, тримаючи її трохи під кутом. Важливо: олія не повинна кипіти! Як результат, маємо красивий однорідний соус, який буквально "окутує" кожний макаронний виріб.
Додаємо трохи оливкової олії, і вже наприкінці нарізаємо тонкими скибочками чорний трюфель. Одразу смакуємо.
Паста з Вонголе
Ккал на порцію: 709
БЖВ на порцію: 49 11 92
Різотто з гребінцями
Ккал на порцію: 534
БЖВ на порцію: 23 29 37
Лазанья з нерки зі шпинатом
Ккал на порцію: 968
БЖВ на порцію: 60 61 46
Лангустини з пряним маслом та феттучіні
Ккал на порцію: 765
БЖВ на порцію: 31 45 58
Паста з мітболами з молочної телятини в бразильському соусі
Ккал на порцію: 1139
БЖВ на порцію: 52 57 103
Тепла сицилійська паста з тунцем
Ккал на порцію: 454
БЖВ на порцію: 28 19 44
Феттучіні з червоною ікрою
Ккал на порцію: 934
БЖВ на порцію: 26 49 91
Казаречче, коппа та жовті томати
Ккал на порцію: 603
БЖВ на порцію: 28 28 64
Паппарделле араб’ята з кальмарами
Ккал на порцію: 543
БЖВ на порцію: 27 26 50
Орзо з пассатою, бураттою та песто
Ккал на порцію: 642
БЖВ на порцію: 26 42 42
Трюфельне різотто з грибами
Ккал на порцію: 515
БЖВ на порцію: 14 21 61
Сицилійська капоната
Ккал на порцію: 384
БЖВ на порцію: 4,3 31 28
Пенне зі спельти з трьома видами томатів
Ккал на порцію: 693
БЖВ на порцію: 16 32 90
Спагеті “Качо-е-пепе”
Ккал на порцію: 793
БЖВ на порцію: 26 33 90
Лінгвіне з тигровими креветками в соусі Альфредо
Ккал на порцію: 962
БЖВ на порцію: 30 59 64