Автор рецепту: Сергій Хегай
Автор рецепту: Сергій Хегай
Відварюємо пасту до готовності. Зовсім трохи обсмажуємо на пательні кедровий горіх та томати чері, додаємо невелику кількість води з під пасти та саму пасту.
Доводимо протягом 1 хвилини та додаємо соус. Перекладаємо у тарілку для подачі, додаємо оливкову олію та пармезан та прикрашаємо руколою. Готово!
Лінгвіні з грибами шимеджи та пастою з білих грибів
Дженовезіні Рігаті з лігурійським соусом та креветкою
Спагеттіні з соусом аррабіата та анчоусами
Різотто з білими грибами
Карбонара
Ккал на порцію: 1504
БЖВ на порцію: 59 86 118
Равіолі з тунцем в оливковій олії
Ккал на порцію: 959
БЖВ на порцію: 40 55 75
Цільнозернова паста з лососем
Ккал на порцію: 908
БЖВ на порцію: 49 27 127
Паста з оливками та анчоусами
Ккал на порцію: 565
БЖВ на порцію: 28 13 85
Запечений баклажан з сиром
Ккал на порцію: 361
БЖВ на порцію: 5,9 22 37
Паста з горіхами
Ккал на порцію: 1452
БЖВ на порцію: 30 113 88
Веганська лазанья
Ккал на порцію: 900
БЖВ на порцію: 47 44 81
Паста з кейлом
Ккал на порцію: 827
БЖВ на порцію: 30 23 141
Баклажан з шинкою ганда і парміджано
Ккал на порцію: 470
БЖВ на порцію: 28 34 13
Паста А-ля Цоцона
Ккал на порцію: 989
БЖВ на порцію: 46 51 84
Паста з зеленим горошком
Ккал на порцію: 707
БЖВ на порцію: 26 21 103