Ккал на порцію: 495
БЖВ на порцію: 38 17 46
Наріжте маленьким кубиком цибулю.
Підготуйте хліб та перекладіть в тарілку. Залийте зверху хліб вершками та додайте до нього цибулю.
Кубиком нарізаємо опах та після подрібнюємо погружним блендером. Формуємо котлету.
Дрібним кубиком нарізаємо цибулю та картоплю. Зрізаємо зернята кукурудзи та подрібнюємо власноруч.
В сотейник додаємо оливкову олію, легко обсмажуємо цибулю, додаємо картоплю та обсмажуємо ще 2 хвилини. Випарюємо вино. Після додаємо бульйон та зерна кукурудзи та перемішуємо. Через 2 хвилини додаємо каперси. Додаємо 20 грам вершків.
Котлету обсмажуємо на оливковій олії.
Викладаємо овочевий соус на дно тарілки, після котлету і трохи оливкової олії зверху. Готово!