 
        Ккал на порцію: 731
БЖВ на порцію: 34 28 89
 
                        Розігрійте сотейник з соняшниковою олією для фритюру. І окремо пательню для овочів.
 
                        Наріжте овочі довільного розміру. Зробіть надрізи на рибі та обваляйте у крохмалі.
 
                        Покладіть у фритюр і смажте до утворення скоринки. Приблизно 10 хв.
 
                        Тим часом, починайте смажити овочі на іншій пательні. Спочатку додайте цибулю та пак чой (ножку) і через пару хвилин інші овочі. Додайте 10 г води і соєвий соус та смажте на середньому вогні постійно перемішуючі впродовж 10 хв. В кінці додайте соус Sweet Chili.
 
                        Викладіть овочі на тарілку, а зверху - рибу. Полийте соусом з овочів і прикрасьте горіхом кешью та кінзою.