Ккал на порцію: 635
БЖВ на порцію: 55 41
Наріжте дрібно 1 зубчик часника.
Наріжте сир тонкими слайсами, викладіть на окіст та загорніть у рулет, змастивши олією.
Зробіть надріз у середені грудки та помістіть окіст з сиром.
Доведіть сотейник з водою до кипіння та додайте лисички. Варіть 30 секунд, злийте воду та промийте холодною. Розігрійте пательню або сотейник, додайте вершкове масло, часник і через хвилину лисички. Смажте пів хвилини та одразу зніміть з вогню, щоб гриби не втратили свій колір.
На холодну пательню додайте вершкове масло, сіль і курячу грудку.
Увімкніть вогонь та смажте грудку по 5 хв з кожної сторони на маленькому вогні, переодично поливаючи маслом з пательні. Викладіть на серветку та залиште відпочити.
На іншу розігріту пательню додайте вершкове масло, часник, сіль і листя шпинату. Зніміть з вогню і залиште пательню на декілька хвилин, щоб шпинат дійшов до готовності.
Куряче філе розрізжте навпіл та викладіть половину на тарілку. Додайте смажені лисички і шпинат та полийте грудку вершковим соусом, на якому смажились гриби.