Ккал на порцію: 776
БЖВ на порцію: 43 53 12
Почніть приготування стейку з соусу, бо це найдовший процес. Уварюйте бульон, поки його не стане втричі менше.
Тим часом, насипте сіль на холодну пательню та викладіть фуа-гра. Увімкніть середній вогонь та смажте по 1 хв з кожної сторони. Зніміть з пательні.
Додайте 1 ст.л. жиру з фуа-гра до бульону, а на залишку жиру обсмажте філе Міньон протягом 5 хв, постійно поливаючи жиром. Перегорніть стейк та готуйте ще 3 хв. Зніміть мʼясо з пательні та дайте відпочити 5 хв.
Додайте вино у виварений бульон та уварюйте знову. Потім додайте залишки соку з пательні, трюфельну пасту, вершкове масло та доведіть до однорідної консистенції, постійно перемішуючи. Протріть пательню серветкою та підсмажте грінку з бріош без олії по 30 сек з кожної сторони.
Викладіть соус на тарілку, зверху грінку, стейк та фуа-гра. Полийте соусом, прикрасьте гілочками чебреця та посипте сіллю.