Ккал на порцію: 394
БЖВ на порцію: 31 21 16
Промийте кіноа та відваріть (80г води на 30г кіноа). Готуйте на середньому вогні впродовж 10 хв під кришкою і ще 5-10 хв без кришки. Також відваріть яйце впродовж 7 хв і покладіть в холодну воду.
Замаринуйте лосось в соєвому соусі на 15-20 хв. Тим часом, наріжте огірок, томати Чері навпіл та цибулю шалот напівкільцями.
Підготуйте соус. Покладіть у ємність кунжут, 5г соєвого соусу, сіль, перець і оливкову олію. Збийте блендером.
Просушіть серветкою маринований лосось і наріжте слайсами.
Готову кіноа посоліть, поперчіть, додайте сік лайму, оливкову олію і перемішайте. Викладіть на тарілку.
Потім викладіть кунжутний соус, шпинат, яйце, томати Чері, огірок і слайси лосося. Прикрасьте мікрогріном.