Ккал на порцію: 866
БЖВ на порцію: 55 42 69
Підготовлюємо всі продукти.
Відварюємо до готовності амарант.
У підсоленому окропі бланшируємо шпинат 30 секунд, після чого перекладаємо у лід на 1 хвилину, для того, щоб зберегти колір.
Перекладаємо у чашу для блендеру шпинат, підсолюємо та перебиваємо блендером.
На пергамент викладаємо лосось та трохи підсолюємо, відправляємо запікатись на 190 градусів на 20 хвилин.
У сотейник додаємо шпинатне пюре, амарант, додаємо вершки, масло, пармезан та прогріваємо постійно перемішуючи.
Викладаємо на тарілку кашу, лосось шматочками та зверху листочки шпинату. Смачного!