БЖВ на порцію: 43 21 28
Розріжте цукіні навпіл вздовж, потім — на брусочки. На шматки такого ж розміру наріжте болгарський перець, викладіть на розпечену сковороду, додайте кільця чилі та цибулю, нарізану на чималі шматки, дрібно рубаний часник. Обсмажте до золотистої скоринки. Зверніть увагу: овочі не повинні тушкуватися у своєму соку. Додайте 1 чайну ложку рибного соусу.
Окремо в сотейнику на середньому вогні прогрійте пасту каррі, 1/2 пакетика на 1 склянку води (200 мл).
Змішайте всі овочі в цьому ж сотейнику, на маленькому вогні протушкуйте 5 хвилин, додайте дрібно нарізану зелену цибулю та горошок.
На олії гхі упродовж 3 хвилин окремо обсмажте рибу на шкірці, перекладіть до овочів тією стороною, на якій ви НЕ смажили, так, щоб риба торкалася бульйону, але скоринка лишалася на поверхні. Не поливайте, посоліть та залиште на 5 хвилин на повільному вогні.
Викладіть готові овочі, на них — свіжі гриби енокі, зверху викладіть смажену дораду.